zaterdag 20 april 2024

Nieuw KNMV-evenement

Oké, oké, het duurt nog even want de winter is nog niet eens begonnen maar toch informeren we je alvast kort over ‘Motorrijders weer de weg op’. Dit evenement vindt 25 maart plaats op het SEC-terrein in Rosmalen. Zoals je mag verwachten is er de hele dag van alles te doen, voor zowel de recreatieve als de professionele motorrijder.

Zo is er de KNMV Toerhuldiging, kun je deelnemen aan het NK motorbehendigheid voor toerrijders (voor de professionals is er een aparte klasse), staan Yamaha’s klaar voor een proefrit en stelt de KNMV je zelfs in gelegenheid tot het volgen van een VRO (voortgezette rijopleiding). Binnenkort meer informatie over het programma.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen