zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuw KNMV-evenement

Oké, oké, het duurt nog even want de winter is nog niet eens begonnen maar toch informeren we je alvast kort over ‘Motorrijders weer de weg op’. Dit evenement vindt 25 maart plaats op het SEC-terrein in Rosmalen. Zoals je mag verwachten is er de hele dag van alles te doen, voor zowel de recreatieve als de professionele motorrijder.

Zo is er de KNMV Toerhuldiging, kun je deelnemen aan het NK motorbehendigheid voor toerrijders (voor de professionals is er een aparte klasse), staan Yamaha’s klaar voor een proefrit en stelt de KNMV je zelfs in gelegenheid tot het volgen van een VRO (voortgezette rijopleiding). Binnenkort meer informatie over het programma.
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen