Nieuw KNMV-evenement

Oké, oké, het duurt nog even want de winter is nog niet eens begonnen maar toch informeren we je alvast kort over ‘Motorrijders weer de weg op’. Dit evenement vindt 25 maart plaats op het SEC-terrein in Rosmalen. Zoals je mag verwachten is er de hele dag van alles te doen, voor zowel de recreatieve als de professionele motorrijder.

Zo is er de KNMV Toerhuldiging, kun je deelnemen aan het NK motorbehendigheid voor toerrijders (voor de professionals is er een aparte klasse), staan Yamaha’s klaar voor een proefrit en stelt de KNMV je zelfs in gelegenheid tot het volgen van een VRO (voortgezette rijopleiding). Binnenkort meer informatie over het programma.
Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.