Dit is de 2020 Indian FTR Carbon

Carbon, carbon en nog eens carbon (plus een dikke Akrapovic). Alsof een gewone Indian FTR nog niet bijzonder genoeg is, komt Indian Motorcycle met een FTR Carbon. Wat je kunt verwachten? Heel veel carbon natuurlijk. Zoals het spatbord, de koplamp-gondel, luchtfilterdeksel en tankdop, de passagierskap en een mooi plaatje waarop staat FTR Carbon, zodat iedereen kan zien dat je echt een speciale versie van een speciale motor hebt.

Video: MotorNL test de Indian FTR 1200 S in Californië

Verder valt uiteraard de gave titanium Akrapovic-uitlaat goed op. Over prijzen geen woord, maar het feit dat je direct naar een dealer moet voor meer informatie – je vindt ze allemaal op www.indianmotorcycle.eu – doet ons vermoeden dat het niet goedkoop gaat worden.

Gaaf wel, daar hoef je echt niet voor naar een dealer om dat te ontdekken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?