Geen publiek welkom bij MXGP-triple in Lommel

Helaas, helaas. De Monster Energy MXGP of Flanders, de MXGP of Limburg en de MXGP of Lommel worden zonder publiek verreden. Lange tijd was er nog een klein beetje hoop dat er tijdens de GP’s op 17-18 oktober, 20-21 oktober en 24-25 oktober een klein aantal fans welkom zou zijn. Zeker omdat er de mogelijkheid was om bezoekers te verdelen over de drie evenementen. Dat gaat dus niet gebeuren en dat is kijkend naar de corona-cijfers in zowel Zuid-Nederland als Vlaanderen natuurlijk ook weer niet echt een verrassing.

‘Ondanks alle inspanningen en rekening houdend met de huidige veiligheidseisen en beperkingen, zal de mogelijkheid om fans op het circuit van Lommel te verwelkomen niet mogelijk zijn tijdens de drie GP’s in 2020. De wedstrijden zullen dus achter gesloten deuren plaatsvinden.’

Organisator Infront Moto Racing

Normaal gesproken zendt de NOS in ieder geval de MXGP live uit via de website www.nos.nl. Wie echt alles wilt zien, moet zich wenden tot www.mxgp-tv.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?