woensdag 28 februari 2024

Geen publiek welkom bij MXGP-triple in Lommel

Helaas, helaas. De Monster Energy MXGP of Flanders, de MXGP of Limburg en de MXGP of Lommel worden zonder publiek verreden. Lange tijd was er nog een klein beetje hoop dat er tijdens de GP’s op 17-18 oktober, 20-21 oktober en 24-25 oktober een klein aantal fans welkom zou zijn. Zeker omdat er de mogelijkheid was om bezoekers te verdelen over de drie evenementen. Dat gaat dus niet gebeuren en dat is kijkend naar de corona-cijfers in zowel Zuid-Nederland als Vlaanderen natuurlijk ook weer niet echt een verrassing.

‘Ondanks alle inspanningen en rekening houdend met de huidige veiligheidseisen en beperkingen, zal de mogelijkheid om fans op het circuit van Lommel te verwelkomen niet mogelijk zijn tijdens de drie GP’s in 2020. De wedstrijden zullen dus achter gesloten deuren plaatsvinden.’

Organisator Infront Moto Racing

Normaal gesproken zendt de NOS in ieder geval de MXGP live uit via de website www.nos.nl. Wie echt alles wilt zien, moet zich wenden tot www.mxgp-tv.com.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen