Gefeliciteerd Frank!

En plotseling zit je daar, met een tweede replica in bezit. Nee, het gaat hier niet om de Honda, maar de Arai RX-7GP Edwards Red in Frank Savelkouls’ handen. De Limburger won onlangs de derde prijs van de MOTOR GP Droomteam Competitie 2011. Zijn Frenk Racing 3 bleek goed te zijn voor 1.580 punten. Dat aantal werd bij elkaar gesprokkeld door Casey Stoner (uiteraard!), Toni Elias, Stefan Bradl, Lukasz Wargala (goed voor 0 punten!), Johann Zarco en Maverick Viñales.

Uiteindelijk kwam Savelkouls 31 punten te korten om mee te dingen naar de hoofdprijs, een Honda CB1000R. Overigens is het nog niet bekend wie met deze motor naar huis gaat, omdat er twee teams op de eerste plaats geëindigd zijn. Tijdens de MOTORbeurs Utrecht (23 t/m 26 februari 2012) gaat een quiz uitsluitsel bieden. Wordt Loes van der Jagt of Steven Reuvers de winnaar van de MOTOR GP Droomteam Competitie 2011?

Komend seizoen gaan we uiteraard verder met een verse competitie. Houd MOTOR Magazine in de gaten om weer deel te kunnen nemen aan deze spannende wedstrijd!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.