13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Gefeliciteerd Frank!

En plotseling zit je daar, met een tweede replica in bezit. Nee, het gaat hier niet om de Honda, maar de Arai RX-7GP Edwards Red in Frank Savelkouls’ handen. De Limburger won onlangs de derde prijs van de MOTOR GP Droomteam Competitie 2011. Zijn Frenk Racing 3 bleek goed te zijn voor 1.580 punten. Dat aantal werd bij elkaar gesprokkeld door Casey Stoner (uiteraard!), Toni Elias, Stefan Bradl, Lukasz Wargala (goed voor 0 punten!), Johann Zarco en Maverick Viñales.

Uiteindelijk kwam Savelkouls 31 punten te korten om mee te dingen naar de hoofdprijs, een Honda CB1000R. Overigens is het nog niet bekend wie met deze motor naar huis gaat, omdat er twee teams op de eerste plaats geëindigd zijn. Tijdens de MOTORbeurs Utrecht (23 t/m 26 februari 2012) gaat een quiz uitsluitsel bieden. Wordt Loes van der Jagt of Steven Reuvers de winnaar van de MOTOR GP Droomteam Competitie 2011?

Komend seizoen gaan we uiteraard verder met een verse competitie. Houd MOTOR Magazine in de gaten om weer deel te kunnen nemen aan deze spannende wedstrijd!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen