Nog meer accessoires van Harley

Een brandend bericht in onze inbox want Harley-Davidson heeft haar toch al ongelooflijk uigebreide accessoirecatalogus aangevuld met enkele nieuwe onderdelen. Denk daarbij aan het Ventilator Compact Detachable Windshield. Maar dat is niet alles. Zo is er een heel nieuwe lijn beschikbaar met de naam Slipstream Collection. In deze lijn vind je allerlei onderdelen terug die extra aerodynamisch zijn vormgegeven.

Er zijn nieuwe schokbrekers beschikbaar, custom wielen en het mooiste een zogeheten Plastic Scraper. Dat is een handig apparaatje waarmee je je kostbare chromen delen kunt ontdoen van alles wat er op aangekoekt zit. Ideaal gereedschap om de gesmolten resten van je schoenzolen weer van je uitlaatdempers af te krijgen. We noemen maar iets…

Meer informatie staat op www.harley-davidson.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?