Goed doel nu al de grote winnaar in virtuele Spaanse GP

Two Wheels for Life en Dorna Sports gaan de virtuele Grand Prix van Spanje dit weekend gebruiken om geld in te zamelen voor de bestrijding van het coronavirus. Zowel voor als tijdens de online MotoGP-race kunnen fans geld doneren.

Zondag om 15.00 uur nemen elf MotoGP-rijders het tegen elkaar op in de videogame MotoGP 2020, die net is verschenen, op het Circuito de Jerez-Angel Nieto. Tot het elftal deelnemers behoren de gebroeders Marquez, maar Valentino Rossi ontbreekt. In de Moto2 is onze Bo Bendsneyder wel van de partij!

De coureurs rijden niet alleen voor de eer, maar ook om geld in te zamelen voor de campagne van Two Wheels for Life voor de bestrijding van het coronavirus. Dorna Sports heeft alvast 20.000 euro in de pot gedaan en roept motorsportfans op om hun bijdrage te leveren. Dat kan via deze website en gedurende de virtuele Grand Prix van Spanje ook via social media.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL