Goed doel nu al de grote winnaar in virtuele Spaanse GP

Two Wheels for Life en Dorna Sports gaan de virtuele Grand Prix van Spanje dit weekend gebruiken om geld in te zamelen voor de bestrijding van het coronavirus. Zowel voor als tijdens de online MotoGP-race kunnen fans geld doneren.

Zondag om 15.00 uur nemen elf MotoGP-rijders het tegen elkaar op in de videogame MotoGP 2020, die net is verschenen, op het Circuito de Jerez-Angel Nieto. Tot het elftal deelnemers behoren de gebroeders Marquez, maar Valentino Rossi ontbreekt. In de Moto2 is onze Bo Bendsneyder wel van de partij!

De coureurs rijden niet alleen voor de eer, maar ook om geld in te zamelen voor de campagne van Two Wheels for Life voor de bestrijding van het coronavirus. Dorna Sports heeft alvast 20.000 euro in de pot gedaan en roept motorsportfans op om hun bijdrage te leveren. Dat kan via deze website en gedurende de virtuele Grand Prix van Spanje ook via social media.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?