zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

GP Zijspancross Markelo: ‘Ridder’ Etienne Bax pakt dominant de zege

De Grand Prix Zijspancross van Nederland kwam helaas nog te vroeg voor Daniël Willemsen die nog steeds herstellende is van een kuit- en scheenbeenbreuk. De rest van alle mondiale zijspancross toprijders waren wel present in Markelo. Tekst: Emil BilarsFotografie: Emil Bilars, Jan Boer, NMBA Op zaterdag vond de pas teruggekeerde Hermans zijn Waterloo toen hij met een smak naast een tafelberg belandde en groggy op de grond bleef liggen. Na een check in de mobie...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen