zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Jannick de Jong terug na positieve dopingtest: ‘Ik ben weer een gelukkig mens’

Het nieuws sloeg medio 2017 in als een bom. Grasbaankampioen Jannick de Jong bleek een positieve dopingtest te hebben afgeleverd. Na vier jaar op het strafbankje en een jaar coronapauze staat de inmiddels 35-jarige De Jong dit jaar weer achter het startlint. Een moment waar niet alleen De Jong, maar de gehele baansportwereld reikhalzend naar uit kijkt. Tekst en fotografie: Gert Bos Aan de start van het seizoen 2017 steekt Jannick de Jong in een bloedvorm. Hij win...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen