Gratis naar dragracen?

Van 0 naar 300 u in zeven seconden, welkom bij het dragracen! Even knipperen met je ogen en je hebt alles gemist. Drie weekenden per jaar verzamelen de snelheidsmonsters zich op Dragstrip Drachten voor hun ONK-wedstrijden. En jij kunt daar bij zijn!

Win twee kaarten voor de Quartermile Drachten Nationals die van 21 tot en met 23 juni wordt verreden. Er zijn door de organisatie liefst tien keer twee kaarten ter beschikking gesteld. De enige vraag die je juist moet beantwoorden is: over welke afstand wordt bij een dragrace gereden? Meer informatie: www.quartermile.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.