zondag 1 oktober 2023

Elektrisch snel op straat

Mission Motorcycles lanceert twee 160 pk sterke elektro superbike-modellen die geschikt zijn voor op straat. De fabrikant werkt nauw samen met Mission Motors, die de Mission R al eerder als racemotor lieten debuteren. Nu kan iedereen dus op een elektrische superbike stappen. De R is de basisversie en kent een vanaf-prijs van 29.999 Amerikaanse dollars. Iets duurder (betere componenten) en exclusiever (veertig stuks!) is de RS, met een prijskaartje van 56.499 Amerikaanse dollars.

De 0 naar 60 mph (96,6 km/u) doen beide machines in drie seconden en kennen een top van rond de 150 mph (241,4 km/u). Een vol accupakket laat je pas in de steek bij 140 mijlen (225,3 km). Mission Motorcycles blijkt alleen goed spul te gebruiken, waardoor je Öhlins en Brembo aantreft op beide modellen. Zowel de R als RS zijn vanaf nu te bestellen op www.mission-motorcycles.com en zullen in de zomer van 2014 uitgeleverd worden.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image