HAMOVE pakt uit met open dag

Indrukwekkend, in 2012 is het 75 jaar geleden dat HAMOVE werd opgericht. In die 75 jaar is er veel veranderd. In de jaren ‘30 werden er alleen oriënteringsritten georganiseerd. Na de oorlog kwam daar de cross op ’t Zand bij en later de veteranenrally, de wegraces, de toertochten en de beroemde offroadrit. Wat HAMOVE allemaal in huis heeft is te zien op zondag 18 maart tijdens de open dag van 11.00 – 16.00 uur.

Maar er is meer. De toerrijders kunnen vanaf 9.30 uur meedoen aan de lenterit van ongeveer 225 kilometer. De route is zowel in GPS als bol-bijl beschikbaar. Ook zijn er verschillende raceteams aanwezig met onder andere Red Bull Rookies rijder Scott Deroue, Erison Racing met Lesli ten Tuscher, Performance Racing met Frank Bakker, Peter Heijmans, Joop Timmer, Michael Hofman, Cliff Kloots, Ryan van de Lagemaat en de zijspanbroers Marcel en Erik Ritzer.

Verder staat er een testbank om het vermogen van je motor te bepalen, kan informatie ingewonnen worden over motorcursussen, motorreizen en navigatiesystemen en over de cross in het najaar op het roemruchte ‘t Zand. Naast de actieve sporters zijn er ook verschillende tuningsbedrijven en motorzaken aanwezig. Natuurlijk worden de jongste bezoekers niet vergeten! Voor hen is er een minicrossbaan, een springkussen, verschillende skelters/hobbelfietsen, schminken en een speurtocht met gratis friet van 12.00-14.00 uur.

Gratis naar de HAMOVE wegraces op 20 mei of meerijden in het zijspan van ROMAN racing? Kom naar de open dag. Meer informatie is te vinden op www.hamove.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.