Help Nigel aan de start

Goed nieuws! Nigel Walraven heeft een wildcard ontvangen voor de EK Superstock 1000-race tijdens het WK Superbike-weekend op Assen. Een schitterende kans alleen het budget is nog niet rond… Dat moet Walraven van z’n vader namelijk zelf bij elkaar zien te regelen. Enige haast is geboden want al op zondag 28 april is de Nederlandse ronde van het EK Superstock 1000…

Om het budget rond te krijgen, heeft Nigel met zijn zus een Facebook-pagina opgezet. Doel hiervan is om een social media club van 50 te realiseren. Club van 100, 150 of meer mag natuurlijk ook.  Daarnaast komt er op de speciale pagina ruimte voor bedrijven om te adverteren.

De eerste reacties op dit initiatief zijn erg enthousiast. Alleen, met enkel positivisme komt Walraven natuurlijk niet aan de start. Help ‘m daarom en deel dit nieuwbericht via Facebook, Twitter of welk sociaal medium dan ook. Aan de onderkant van dit bericht staan een aantal mogelijkheden om dit dringende nieuwsbericht verder te verspreiden. Namens Nigel, zijn team en zijn familie bedankt!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?