donderdag 6 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Help Nigel aan de start

Goed nieuws! Nigel Walraven heeft een wildcard ontvangen voor de EK Superstock 1000-race tijdens het WK Superbike-weekend op Assen. Een schitterende kans alleen het budget is nog niet rond… Dat moet Walraven van z’n vader namelijk zelf bij elkaar zien te regelen. Enige haast is geboden want al op zondag 28 april is de Nederlandse ronde van het EK Superstock 1000…

Om het budget rond te krijgen, heeft Nigel met zijn zus een Facebook-pagina opgezet. Doel hiervan is om een social media club van 50 te realiseren. Club van 100, 150 of meer mag natuurlijk ook.  Daarnaast komt er op de speciale pagina ruimte voor bedrijven om te adverteren.

De eerste reacties op dit initiatief zijn erg enthousiast. Alleen, met enkel positivisme komt Walraven natuurlijk niet aan de start. Help ‘m daarom en deel dit nieuwbericht via Facebook, Twitter of welk sociaal medium dan ook. Aan de onderkant van dit bericht staan een aantal mogelijkheden om dit dringende nieuwsbericht verder te verspreiden. Namens Nigel, zijn team en zijn familie bedankt!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen