Meet the Speed 2013

Wil jij naast het rijden op het Circuit van Almeria onder begeleiding van Wilco Zeelenberg en de beste instructeurs van Nederland, óók nog eens door Zeelenberg als VIP onthaald worden tijdens de komende Dutch TT? Schrijf je dan nu in als deelnemer Meet the Speed 2013! De eerste 50 inschrijvingen ontvangen een VIP kaart voor donderdag 27 juni en beleven naast een geweldige ervaring in Almeria ook nog eens een unieke VIP-donderdag op het TT Circuit Assen!

Van dinsdag 19 tot en met dinsdag 26 november 2013 houdt Wilco Zeelenberg voor de zeventiende keer deze complete rijvaardigheidscursus. Zeelenberg en zijn team geven een rijvaardigheidstraining van een hoog niveau met daarin veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Hierdoor is Meet the Speed een mooie kans om als beginner kennis te maken met het circuit rijden of als circuitrijder veel vooruitgang te boeken.

Met een duidelijke indeling naar niveau, rijdt iedereen aan het eind van een week Meet the Speed beter, sneller en maar bovenal veiliger. Deelnemers rijden vijf sessies per dag en per sessie zijn er maximaal twintig cursisten op de baan. Hierdoor hebben de instructeurs na (én ook tijdens) elke sessie alle tijd om elke deelnemer persoonlijk, met behulp van video-analyses, volop aanwijzingen te geven.

De instructeurs zijn wederom bekenden: Patrick van den Goorbergh, Michael van der Mark, Kervin Bos, Raymond Schouten, Henk van der Mark, Bob Withag, Ron van Steenbergen, Swen Ahnendorp, Torleif Hartelman, Rik Lenters, Wim Kroegman, Rafaël Sinke, Paul Mooijman en Tjalling Elzinga. Zij vertellen je alles over ideale lijnen, rem- en bochtentechnieken en alle andere zaken die van belang zijn voor een goede ronde over het zeer technische Circuit Almeria. Tussen de rijsessies door wordt de gehele dag uitgebreide voorlichting gegeven over motortechniek en uiterst relevante zaken als de banden, geometrie, vering en demping van de motorfiets.

In het inschrijfgeld van 2.500 euro is het volgende inbegrepen: heen- en terugvlucht, transport van je motorfiets, gratis benzine, een professionele werkplaats met ervaren monteurs uit de wegracerij, topcatering en in het vier sterren hotel aan de kust van Mojacar. O ja, en nog véél meer….

Meer informatie staat op www.zeelenbergracing.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.