Herlings blijft in MX2

Foto: Ray Archer

Gisteravond maakte Jeffrey Herlings via Facebook bekend dat hij ook in 2016 zal meerijden in de MX2. Dezelfde klasse aar hij in 2012 en 2013 al wereldkampioen wist te worden. Afgelopen jaar liep hij een ernstige heupblessure op waardoor hij het seizoen niet kon uitrijden. Op de website van Herlings lezen we dat hij zich focust op het behalen van de titel in 2016 zodat hij in 2017 kan meerijden in de koningsklasse: de MXGP.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.