Herlings prolongeert MX2 wereldtitel

Zondag prolongeerde Jeffrey Herlings zijn de wereldtitel stijlvol, hij wist namelijk beide manches tijdens de GP van Tsjechië op zijn naam te schrijven. De Nederlander is het gehele seizoen al de te kloppen man geweest,  26 van de 28 manches schreef hij dit jaar op zijn naam. Het was ook alweer zijn veertiende Grand Prix-zege op rij, dat was een aanscherping op zijn eigen record. 
 
Eerder dit seizoen nam Herlings al het record van Dave Strijbos af, Strijbos voerde al geruime tijd de Nederlandse recordlijst aan met 27 Grand Prix-zeges. Herlings heeft er inmiddels 30 op zijn naam staan. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.