Tragisch ongeluk op Assen

Gisteren tijdens de Gamma Racing Day verloren zijspancoureurs Stefan Kiser en Sandor Pohl de macht over hun zijspan. De Duitser slingerde uit de bak en was vervolgens niet meer te ontwijken door de Nederlandse zijspancombinatie van John Smits en Gunter Verbrugge. De wedstrijd werd direct stilgelegd en Sandor Pohl kreeg meteen medische assistentie. Dit mocht echter niet meer baten. De zijspanrace op het TT circuit werd niet meer hervat. 
 
Via deze weg willen we ons medeleven delen met niet alleen de nabestaanden, maar ook de betrokken coureurs en (race)vrienden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.