13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Herlings rijdt in Loket!

Jeffrey Herlings rijdt zaterdag en zondag de MX2 Grand Prix in het Tsjechische Loket. Dat heeft de Nederlander zojuist aan de KNMV laten weten aldus de motorbond op de eigen website. Herlings heeft de hele week op de mountainbike getraind. KTM Teamarts De Bruyne acht de leider van het WK MX2 inmiddels fit genoeg om donderdag weer op de motor te stappen.

Na afloop van de training wordt bepaald of Jeffrey in het Tsjechische Loket met tape of met pijnstillers gaat rijden. De voorkeur gaat uit naar de laatste optie, omdat de 17-jarige KTM-rijder daarmee het best zou kunnen bewegen.

Bron: KNMV
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen