Herlings rijdt in Loket!

Jeffrey Herlings rijdt zaterdag en zondag de MX2 Grand Prix in het Tsjechische Loket. Dat heeft de Nederlander zojuist aan de KNMV laten weten aldus de motorbond op de eigen website. Herlings heeft de hele week op de mountainbike getraind. KTM Teamarts De Bruyne acht de leider van het WK MX2 inmiddels fit genoeg om donderdag weer op de motor te stappen.

Na afloop van de training wordt bepaald of Jeffrey in het Tsjechische Loket met tape of met pijnstillers gaat rijden. De voorkeur gaat uit naar de laatste optie, omdat de 17-jarige KTM-rijder daarmee het best zou kunnen bewegen.

Bron: KNMV
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?