donderdag 2 februari 2023

Mijn motoroccasion: Triumph Daytona 600 uit 2003

De Triumph Daytona van Arthur Smith uit Zwijndrecht ‘In oktober 2016 koos ik voor de motorfiets. Dat kon alleen als de auto de deur uitging. Een supersport vond ik altijd al leuk. Of een hyper of een naked. Maar die lagen een beetje buiten het budget. Ik ging op zoek naar een Triumph Daytona 600. Ik kocht ’m voor 2.300 euro met 39.000 kilometer op de teller. Het is een beetje aparte fiets, die je niet zo vaak ziet, En...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen