Herlings verliest leidende positie

Jeffrey Herlings is zondag zijn leidende positie in het WK-klassement van de MX2 kwijtgeraakt. Hij kwam tijdens beide manches op het circuit van het Spaanse La Baneza niet verder dan een derde en een vierde positie. De Duitse ploeggenoot van de Nederlander, Ken Roczen, won beide manches en mag zich daardoor weer leider in het WK-klassement noemen. Roczen heeft 301 punten. Herlings bekleedt met 295 punten de tweede positie.

Foto: KTM
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.