Foto’s > Protest in Frankrijk

De Franse motorrijders zijn boos. Boos omdat ze verplicht een reflecterend jasje moeten gaan dragen. Boos omdat alle apparatuur waarmee ze de snelheidscontroles kunnen vinden, ook een iPhone, in beslag genomen wordt. Boos omdat ze niet meer tussen de file door mogen rijden en boos omdat ze meteen een celstraf krijgen bij een fikse snelheidsovertreding.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.