Herlings wint ook in Mill

Jeffrey Herlings (foto) heeft zondag zijn tweede overwinning op rij geboekt in het ONK MX2. De jonge Brabander was in de vierde wedstrijd van dit seizoen ongenaakbaar in beide manches. In beide heats in Mill eindigde Herlings voor de Belgen Jeremy van Horebeek en Joel Roelants. Vorige week won de crosser uit Elsendorp in Heerde ook beide races. In de MX1 was de Rus Evgeny Bobryshev oppermachtig. Hij won de twee manches. Kevin Strijbos uit België werd tweede voor de Let Matiss Karro.

Bij de zijspannen in Varsseveld won Daniel Willemsen opnieuw niet… Ook tijdens de derde wedstrijd om het ONK was geen team opgewassen tegen Etienne Bax en zijn Letse bakkenist Kaspars Stupelis. Op circuit De Vennebulten in Varsseveld wonnen zij zondag overtuigend beide manches. Daarmee heeft het zijspanduo na drie van de acht races de maximale score van driehonderd punten. “Het ging mooi vandaag”, zei een opgetogen Bax na afloop. “Ik ben nog nooit zo fit geweest en het rijden gaat nog altijd gewoon superlekker. Als team zijn we echt heel goed bezig.”

Foto: KTM
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?