maandag 3 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Herlings wint ook in Mill

Jeffrey Herlings (foto) heeft zondag zijn tweede overwinning op rij geboekt in het ONK MX2. De jonge Brabander was in de vierde wedstrijd van dit seizoen ongenaakbaar in beide manches. In beide heats in Mill eindigde Herlings voor de Belgen Jeremy van Horebeek en Joel Roelants. Vorige week won de crosser uit Elsendorp in Heerde ook beide races. In de MX1 was de Rus Evgeny Bobryshev oppermachtig. Hij won de twee manches. Kevin Strijbos uit België werd tweede voor de Let Matiss Karro.

Bij de zijspannen in Varsseveld won Daniel Willemsen opnieuw niet… Ook tijdens de derde wedstrijd om het ONK was geen team opgewassen tegen Etienne Bax en zijn Letse bakkenist Kaspars Stupelis. Op circuit De Vennebulten in Varsseveld wonnen zij zondag overtuigend beide manches. Daarmee heeft het zijspanduo na drie van de acht races de maximale score van driehonderd punten. “Het ging mooi vandaag”, zei een opgetogen Bax na afloop. “Ik ben nog nooit zo fit geweest en het rijden gaat nog altijd gewoon superlekker. Als team zijn we echt heel goed bezig.”

Foto: KTM
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen