Herlings wint!

Zelfs een gebroken schouderblad maakt Jeffrey Herlings voor de concurrentie nog niet langzaam genoeg.  Pas op vrijdag nam Herlings de beslissing om het toch te proberen in Lierop. De vrije training op zaterdag werd overgeslagen om zijn krachten te sparen. In de pre kwalificatie reed hij slechts vier ronden maar wel wist hij de snelste tijd op de klokken te zetten. De gok pakte onverwacht goed uit want de rijder uit Elsendorp wist beide manches te winnen en won hiermee voor het tweede jaar oprij in Lierop. En nee, de rest is echt niet slecht…

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?