woensdag 8 februari 2023

Nog meer concepten van Honda

Wat hebben we nu aan onze fiets hangen? Wel vrienden, op bovenstaande foto is de Motor Compo te zien, een concept van Honda dat moet gaan schitteren op de Tokyo Motor Show 2011. Dit rijdend geheel is ontworpen voor forensen die comfortabel naar hun werk (of naar huis) willen rijden. De accu zit, zoals uit onderstaande foto blijkt, op de plaats waar je normaal het brood verwacht.

Ook de onderstaande E-Canopy is gericht op de forens én op bezorgdiensten want het is mogelijk om ‘van alles’ achter de E-Canopy te hangen. Of dat wettelijk ook mag is nog de vraag want zelfs hybride auto’s mogen niet eens een heel klein aanhangertje trekken.

Gelukkig is het niet allemaal leven de lol bij Honda zoals blijkt met de CRF250L. Ook dit model staat op de Tokyo Motor Show. Volgens de Japanners kun je met deze motor zowel ontspannen aan het dagelijks verkeer deelnemen als meedoen aan de Varsseveldse offroadrit. De kans dat de CRF250L daadwerkelijk in productie zal gaan, lijkt overigens groot al zwijgt Honda daar nog over.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen