zaterdag 24 februari 2024

Het Circuit van Spa-Francorchamps, de rode draad van de Bikers’Days

Het Circuit van Spa-Francorchamps is een tweede thuis voor DG sport. De trackday organisator uit Theux voelt zich er thuis, en dat kan ook gezegd worden voor de jaarlijkse lading motorrijders die de Raidillon of Blanchimont komen ontdekken. Lang verhaal kort: Spa is Spa!

Bij de inplanning van de Bikers’Days-kalender keert het Circuit van Spa-Francorchamps zeer regelmatig terug, zowel in de lente als aan einde van de zomer. Exclusieve evenementen zijn er natuurlijk ook (8 Heures Moto EWC, SpaItalia, SpaAsia, Bikers’ Festival), zo zijn er maar liefst 10 trackdays gepland in het hart van de Ardennen! Wie doet beter? Niemand!

Vrienden van het TT Circuit: verenigd door passie, vooruitgang en verbondenheid

De parel van de Ardennen is voorbehouden voor snelheidsliefhebbers op 20 mei, 3 juni, 17 juni, 12 en 13 juli, 9 augustus, 12 en 13 augustus, naast 20 en 21 september wat twee trainingsdagen voor de 6 Heures motor, het top endurance evenement voor de betere amateurs.

Wacht niet langer om ons prestigieuze Spa-menu te bekijken op de officiële Bikers’Days-website. Door de overvloed aan data zult u onvermijdelijk wel enkele data vinden waarop u zelf aan de slag kan op het ‘mooiste circuit ter wereld’…

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen