Het feestcomité – Bo Bendsneyder in beeld

Kijk ze daar trots staan, de leden van Team Bo rechtsboven. Net als op Jerez kreeg Bo Bendsneyder op Le Mans na de Moto2-race een zeer terecht applaus van zijn teamleden. Maar waar het in Spanje vooral ging om zijn doorzettingsvermogen, ondanks heftige armpomp, was het in Frankrijk vanwege een waanzinnige vijfde plek in de Moto2-race. Amper een week nadat hij geopereerd werd aan armpomp! Dit biedt heel veel perspectief na een aantal ingewikkelde raceweekeinden, waarin het er allemaal net niet uit kwam. Dat dit uitgerekend tijdens een weekeinde gebeurde, waarin heel veel grote namen de mist – of ...
Kijk ze daar trots staan, de leden van Team Bo rechtsboven. Net als op Jerez kreeg Bo Bendsneyder op Le Mans na de Moto2-race een zeer terecht applaus van zijn teamleden. Maar waar het in Spanje vooral ging om zijn doorzettingsvermogen, ondanks heftige armpomp, was het in Frankrijk vanwege een waanzinnige vijfde plek in de Moto2-race. Amper een week nadat hij geopereerd werd aan armpomp! Dit biedt heel veel perspectief na een aantal ingewikkelde raceweekeinden, waarin het er allemaal net niet uit kwam. Dat dit uitgerekend tijdens een weekeinde gebeurde, waarin heel veel grote namen de mist – of het grind – in gingen, zal Bo en zijn Pertamina Mandalika SAG Team heel veel vertrouwen geven naar de komende weken. Op naar Mugello!

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je hier inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?