Het Wegraceboek 2012/2013 is uit

Al weer de 22e editie en dat zegt alles over de kwaliteit van deze jaarlijkse terugblik op de GP’s, het WK Superbike, de andere internationale kampioenschappen en het ONK. De tekst is zoals altijd van Hans van Loozenoord en veel foto’s zijn geschoten door Henk Keulemans. Ad van de Graaf belicht het ONK.

Zoals altijd beslaat het gedeelte over de GP’s het grootste deel van het boek. Elke GP heeft een eigen hoofdstuk en de volledige uitslagen staan erbij. Ook wordt er aandacht besteed aan de techniek van de GP-motoren. En net als in voorgaande edities staan er niet uitsluitend racefoto’s in, maar is er ook plaats ingeruimd voor sfeerfoto’s.

Het boek, dat slechts 24,95 euro kost, is te bestellen via  www.motor.nl/wegraceboek. Sla nu je slag!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.