Op zoek naar nummer 1

Het is een klein beetje gênant dat we zelf niet in het bezit zijn van de eerste editie van ‘Het Motorrijwiel’ uit januari 1913, maar het is toch echt zo. Alhoewel, zo ernstig is het allemaal niet, maar de cover van het eerste nummer ontbreekt wel in ons archief. En juist daar zijn we al een tijd naar op zoek.

Ben jij in het bezit van de allereerste editie van ‘Het Motorrijwiel’ mét cover en wil je ons helpen? Meld je alsjeblieft via de mail (redactie@motor.nl), dan nemen we contact met je op. Het ter beschikking gestelde exemplaar komt, uiteraard ongeschonden, weer zo spoedig mogelijk bij je terug.

Alvast bedankt voor je hulp!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.