Het wonder van Losail – Avondklok-film #79

Na het tweede MotoGP-weekeinde van 2021 kent iedereen Pedro Acosta dankzij zijn waanzinnige zege in de Moto3. Vanuit de pitlane! Kijk nog één keer terug en geniet. In 2016 flikte Brad Binder overigens min of meer hetzelfde, al was dat vanaf de laatste plaats op de grid op Jerez. Iets minder extreem, maar net zo speciaal zoals de tweede video heel mooi laat zien.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?