Honda klaar om Dakar te winnen?

Het was een regen aan prijzen voor Honda en haar nieuwe CRF450 Rally in de Marocco Rally. Niet alleen won fabrieksrijder Paulo Goncalves de rally, ook zegevierde hij in het officiële wereldkampioenschap cross-country rallies. Honda zal ook blij zijn geworden van het feit dat alle etappeoverwinningen werden behaald door hun vier rijders.

 

Tweede in de Marocco Rally werd Marc Coma (KTM), terwijl Joan Barreda (teamgenoot van winnaar Goncalves) de zesdaagse rally als derde eindigde. Frans Verhoeven, de Nederlandse hoop tijdens deze race, werd tiende. Ondanks een tegenvallend resultaat hield hij een goed gevoel over aan deze voorbereidingswedstrijd op de Dakar Rally.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?