Toch geen MXGP in Lierop

Met enige trots kondigde MAC Lierop onlangs aan dat Lierop de komende drie jaar een MXGP zou organiseren. Maar bij het verschijnen van de nieuwe kalender voor 2014 misten we de naam van MAC Lierop. Woordvoerder Tiny van Erp legt uit. “De intentie van MAC Lierop en Youthstream was om de komende jaren een GP in Lierop te blijven organiseren. Door onvoorziene interne en externe factoren gaat dat komend seizoen niet lukken.” Welke interne en externe factoren blijven onduidelijk.

 

Of er in toekomst nog wel een GP in Lierop plaats gaat vinden, is een open vraag. De contacten met promotor Youthstream zijn altijd goed geweest en er zijn veel vrijwilligers. Maar of dat genoeg is? MAC Lierop heeft in het verleden meerdere GP’s en een Motocross of Nations georganiseerd en werd zelfs twee keer uitgeroepen tot ‘beste organisator van het jaar’.

 

Foto: KTM

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.