Iets minder bezoekers Dutch TT

Ruim 92.000 motorsportfans hebben zaterdag de wedstrijden van de 81e TT van Assen bezocht. Dat waren er iets minder dan vorig jaar, toen de organisatie 97.000 betalende bezoekers aan het TT Circuit registreerde.

Bij de trainingen en kwalificaties op donderdag en vrijdag passeerden 39.000 toeschouwers de poorten, waardoor het totale bezoekersaantal op 131.000 komt. Ook dat is minder dan de 139.000 van vorig jaar. Het slechte weer zal een rol hebben gespeeld in de lagere bezoekersaantallen.

Bron en foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.