donderdag 25 april 2024

Politie tevreden over gedrag TT-verkeer

De korpsen van de regio's Twente, IJsselland en Noord- en Oost-Gelderland hebben vrijdag en zaterdag uitgebreid opgelet hoe motorrijders die van en naar Assen reden zich op de weg gedroegen. Hiertoe was besloten na het grote aantal overtredingen in 2010.

Uit de intensieve controles is gebleken dat de motorrijders zich ´behoorlijk goed aan de verkeersregels hielden´, aldus de politie. In totaal constateerden de samenwerkende korpsen slechts 27 overtredingen. Het ging om kleine vergrijpen, zoals iets te hard rijden en het overschrijden van doorgetrokken strepen op de weg.

De TT van Assen trok zaterdag 92.000 motorsportfans naar de Drentse hoofdstad. In de nacht voorafgaand aan het evenement verrichtte de politie 31 aanhoudingen. Dit ging vooral om overtredingen als rijden onder invloed, mishandeling en het plegen van vernielingen. De politie sprak van een ´rustig verlopen nacht´.

Bron: ANP
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen