Politie tevreden over gedrag TT-verkeer

De korpsen van de regio's Twente, IJsselland en Noord- en Oost-Gelderland hebben vrijdag en zaterdag uitgebreid opgelet hoe motorrijders die van en naar Assen reden zich op de weg gedroegen. Hiertoe was besloten na het grote aantal overtredingen in 2010.

Uit de intensieve controles is gebleken dat de motorrijders zich ´behoorlijk goed aan de verkeersregels hielden´, aldus de politie. In totaal constateerden de samenwerkende korpsen slechts 27 overtredingen. Het ging om kleine vergrijpen, zoals iets te hard rijden en het overschrijden van doorgetrokken strepen op de weg.

De TT van Assen trok zaterdag 92.000 motorsportfans naar de Drentse hoofdstad. In de nacht voorafgaand aan het evenement verrichtte de politie 31 aanhoudingen. Dit ging vooral om overtredingen als rijden onder invloed, mishandeling en het plegen van vernielingen. De politie sprak van een ´rustig verlopen nacht´.

Bron: ANP
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.