Impact loopt publieksprijs mis

Tijdens de uitreiking van het sportboek van het jaar heeft Impact van MOTOR-redacteur Jarno van Osch gisteravond net niet voor een sensatie kunnen zorgen. Het boek over voormalig GP-coureur Joey Litjens behaalde net te weinig stemmen en eindigde als tweede in de categorie publieksprijs. Avondje NAC van Sjoerd Mossou ging uiteindelijk met de eer aan de haal.

In het Olympische stadion in Amsterdam gaf presentator Tom Egbers aan dat pas op de laatste dag de wissel om de koppositie plaatsvond. Tevens werd de Nico Scheepmaker beker uitgereikt door een vierkoppige jury. Deze vakprijs beste sportboek van het jaar ging naar Wifried de Jong met het boek Kop in de wind.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.