Inschrijving GP Droomteam Competitie in volle gang

Sinds afgelopen zaterdag is het mogelijk om je droomteam in te schrijven op www.wacosoft.nl/motor. Wat is precies de bedoeling? Bekijk de prijslijsten, kies zes coureurs (twee per klasse), blijf binnen het budget van twaalf miljoen en stuur je team op. Per GP kunnen je rijders punten voor je scoren en als je het goed doet, dan kan het zomaar zijn dat je eind dit jaar in het bezig bent van een Honda CBR650F of een andere mooie prijs (onder meer veringpakket, leren pakken, banden, helmen, navigatiesysteem en handschoenen)
De droomteams stromen al binnen bij ons, waaronder ook zestallen van enkele coureurs. Dit jaar gaan namelijk meerdere (ex) coureurs, technici en managers meedoen in de Superstar-league. Zij strijden in een eigen competitie (zodat zij niet die Honda CBR650F voor je neus weg kapen) om de hoogste eer en kan jij zien of jouw eigen team beter scoort dan de zestallen van deze Superstars. Doet het natuurlijk altijd goed, om tegen je vrienden te kunnen zeggen dat je meer verstand hebt van het spelletje dan onze Superstars. 

Komend seizoen neem je het op tegen onder andere:
Bo Bendsneyder – Red Bull MotoGP Rookies Cup-coureur
Ana Carrasco – GP-coureur Moto3
Scott Deroue – GP-coureur Moto3
Jurgen van den Goorbergh – voormalig MotoGP-coureur
Jarno Janssen – teammanager RW Racing GP
Robert Schotman – Red Bull MotoGP Rookies Cup-coureur
Bryan Schouten – GP-coureur Moto3
Hans Spaan – chef-monteur RW Racing GP
Danny Webb – straatrace-coureur  
Koen Zeelen – EK Superstock 600-coureur

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.