13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Isle Of Man TT: Streaming Video Pass is nu te koop

De 2022 Isle of Man TT Races staan voor de deur. Op zondag 29 mei komt de TT Mountain Course weer tot leven met adembenemende races tijdens de TT. Twee weken lang heldhaftige actie, enerverende races en opgewonden toeschouwers.

Voor het eerst in de 115-jarige geschiedenis van het evenement zullen de Isle of Man TT Races live over de hele wereld worden uitgezonden, zodat alle actie en spanning rechtstreeks naar de fans wordt gebracht.

De TT Live Pass is nu beschikbaar via het TT+ streaming platform voor een eenmalig bedrag van €21.99, waarmee je toegang krijgt tot alle kwalificatiesessies en races van de TT 2022. Inzichten en analyses horen daar ook bij.

Als je dat nog niet gedaan hebt, kun je je hier aanmelden voor TT+. Als je je al wel aangemeld hebt, kun je de Live Pass kopen en de TT beleven als nooit tevoren.

Om je aan te melden voor TT+, 24 uur per dag, 7 dagen per week TT-content binnen handbereik, ga je naar: ttplus.iomttraces.com

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen