Jamathi op TV Drenthe

Vroeger was alles beter. Je kunt er lang over discussiëren maar als je bovenstaande foto ziet, zou je het haast gaan geloven. Op de actieplaat is Theo Timmer met zijn Jamathi op weg naar de zege van de Grand Prix van de DDR (Duitse Democratische Republiek) in 1972.

Een team van RTV Drenthe heeft een drieluik gemaakt over Jamathi. Dat drieluik wordt in de TT-week op drie achtereenvolgende dagen uitgezonden op de Drentse regionale zender. De uitzendingen staan gepland op woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 juni.

Woon jij niet in Drenthe? Informeer dan snel bij je kabelexploitant hoe jij deze zender kunt ontvangen. Zit je meteen eerste rang bij de Dutch TT.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.