zondag 21 april 2024

Jamathi op TV Drenthe

Vroeger was alles beter. Je kunt er lang over discussiëren maar als je bovenstaande foto ziet, zou je het haast gaan geloven. Op de actieplaat is Theo Timmer met zijn Jamathi op weg naar de zege van de Grand Prix van de DDR (Duitse Democratische Republiek) in 1972.

Een team van RTV Drenthe heeft een drieluik gemaakt over Jamathi. Dat drieluik wordt in de TT-week op drie achtereenvolgende dagen uitgezonden op de Drentse regionale zender. De uitzendingen staan gepland op woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 juni.

Woon jij niet in Drenthe? Informeer dan snel bij je kabelexploitant hoe jij deze zender kunt ontvangen. Zit je meteen eerste rang bij de Dutch TT.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen