13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Bikers’ Classics ontmoet Le Tour de France

De derde dag van de tiende editie van de Bikers’ Classics, zondag 1 juli, vindt gelijktijdig plaats met de start van de Ronde van Frankrijk. Om het allemaal nog een stukkie ingewikkelder te maken, Le Tour de France begeeft zich ook in de omgeving van het circuit… Plannen om zondag naar de jubileumeditie van de Bikers’ Classics te gaan? Lees dan onderstaand goed door om niet in een verkeerschaos terecht te komen!

De uitritten 8 (Spa) en 9 (Sart) zijn gesloten tussen 9.00 en 15.00 uur. De uitritten 10 (Francorchamps) en 11 (Malmedy) zijn dicht tussen 11.00 en 15.00 uur. Als je tussen 11.00 en 15.00 uur aankomt, kun je het best afrit 12 (Ligneuville-Recht) nemen en vervolgens de bordjes volgen. Bij de ingang Blanchimont (kartcircuit) is een speciale parkeerplaats aangelegd.

Indien je van de E25 Luik-Bastenaken (Liège – Bastogne) komt neem je het best uitrit 48 (Werbeumont). Je gaat dan via de N66 richting Basse-Bodeux en Trois Ponts, vervolgens neem je de N68 door de stadskern van Stavelot heen en zo kom je bij Blanchimont.

Onze tip? Zorg gewoon dat je om een uurtje of tien lekker al op Francorchamps bent…

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen