Herlings met KTM naar MXGP

Jeffrey Herlings heeft met KTM bijgetekend tot 2020. Zijn huidige contract loopt pas eind 2017 af, maar de tweevoudig wereldkampioen MX2 zal in 2017 de opstap maken naar de koningsklasse van de motorcross, de MXGP.

“Ik ben heel blij dat ik bij de KTM-familie hoor. Dat is al zo sinds 2009 en hopelijk zal ik nog veel kampioenschappen en races winnen. In mijn laatste jaar in de MX2 zal ik proberen de titel te winnen”, aldus Herlings. Hoewel de motorcrosser de laatste twee ronden heeft moeten missen, heeft de 21-jarige Brabander nog 87 punten voorsprong op de Zwitser Jeremy Seewer. Wellicht maakt Herlings dit weekend zijn rentree in de ronde van Zwitserland, maar waarschijnlijk doet hij dit pas eind augustus in Assen.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.