dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe merchandise Van der Mark

Waar Michael van der Mark volgend jaar rijdt, is nog altijd niet bekend. Maar toch kunnen we leuk nieuws melden over de Rotterdammer. Z’n nieuwe merchandise-lijn is namelijk gelanceerd. In de webshop van de officiële website vind je onder andere T-shirts, caps en ‘hoodies’ voor zowel dames als heren. Uiteraard is het startnummer 60 prominent aanwezig en heeft ook het Magic Michael-logo z’n plek gekregen. 

In totaal kun je kiezen uit zes verschillende T-shirts (met én zonder een afbeelding van de Fireblade…) á 26.95 euro, twee verschillende ‘hoodies’ (44.95 euro) en de Michael van der Mark-pet die een prijs van 29.95 euro heeft.  

Nu nog even de bevestiging dat Van der Mark inderdaad overstapt naar ‘dat andere Japanse merk’ en ons weekeinde kan echt niet meer stuk.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

  1. Is er merchandize van Michael op Assen op dit moment. Heb het nu nog niet gezien.
    Gr. Kaein

Reacties zijn gesloten.