Nieuwe merchandise Van der Mark

Waar Michael van der Mark volgend jaar rijdt, is nog altijd niet bekend. Maar toch kunnen we leuk nieuws melden over de Rotterdammer. Z’n nieuwe merchandise-lijn is namelijk gelanceerd. In de webshop van de officiële website vind je onder andere T-shirts, caps en ‘hoodies’ voor zowel dames als heren. Uiteraard is het startnummer 60 prominent aanwezig en heeft ook het Magic Michael-logo z’n plek gekregen. 

In totaal kun je kiezen uit zes verschillende T-shirts (met én zonder een afbeelding van de Fireblade…) á 26.95 euro, twee verschillende ‘hoodies’ (44.95 euro) en de Michael van der Mark-pet die een prijs van 29.95 euro heeft.  

Nu nog even de bevestiging dat Van der Mark inderdaad overstapt naar ‘dat andere Japanse merk’ en ons weekeinde kan echt niet meer stuk.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.