Jeffrey Herlings rijdt in Lierop

Het leek erop dat Jeffrey Herlings zijn laatste wedstrijd van het MX2 seizoen al had gereden vanwege een schouderblessure. Maar Herlings staat zondag toch aan de start tijdens de Grand Prix in het Brabantse Lierop, wat zijn favoriete circuit is. Er staat voor hem niets meer op het spel maar Herlings wil de Grand Prix in Lierop niet missen. Hij komt om te winnen, ook al heeft hij nog pijn aan zijn schouder. “Maar ik ben erger gewend’, aldus de crosser uit Elsendorp.
 
Vrijdagmiddag zijn in Lierop de motoren van Herlings ter keuring aangeboden. Jeffrey heeft op diezelfde ochtend met de motor getraind en daar een dusdanig goed gevoel aan over gehouden dat hij aan de GP deel wil nemen. Herlings kreeg bij aankomst eerst nog een medisch onderzoek, een normale procedure bij iemand die een blessure heeft gehad. Op zaterdag zijn in Lierop de trainingen. Als de trainingen op zaterdag goed verlopen, dan staat hij zondag om 12.00 uur aan de start van de race.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.