Jeugd gratis naar TT

Dat kinderen tot en met 15 jaar op donderdag voor niets naar binnen mogen tijdens de Dutch TT is niet zo heel bijzonder. Voor de vrijdag, kwalificatiedag, is dat al iets specialer maar dat kinderen nu ook gratis entree hebben op zaterdag, wedstrijddag, is uniek. Dit goede nieuws melden de Vrienden van het TT Circuit.

Deze actie geldt op zaterdag alleen voor de taludplaatsen (normale prijs 40 euro) en op de donderdag en vrijdag ook voor tribuneplaatsen (20 euro op donderdag en 25 euro op vrijdag). De vrijkaarten zijn alleen aan de kassa verkrijgbaar, op vertoon van een geldig legitimatie.

Een overzicht van alle toegangsprijzen staat op www.ttcircuit.com/motogp/prijzen.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.