13 C
Nederland
zaterdag 13 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Donderdag mogelijk opnieuw noodweer

Natuurlijk, niets lekker dan een stukkie rijden. Zelfs als het ‘maar’ naar het werk is. Alleen of dat donderdag een goed idee is… Wij denken van niet. Deskundigen van Meteo Consult waarschuwen dat het dan opnieuw noodweer kan worden, aldus het ANP. Veel regen, overlast door blikseminslagen en hevige windstoten om slecht iets te noemen.

Het zou zelfs nog een stuk erger er aan toe kunnen gaan dan gisteren. Volgens een woordvoerder van Meteo Consult zal het zwaartepunt van het slechte weer liggen in het zuidoosten en oosten van het land, omdat het daar het warmst is.

Foto: ANP
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelWie de jeugd heeft
Volgend artikelJeugd gratis naar TT

Gerelateerde artikelen