Donderdag mogelijk opnieuw noodweer

Natuurlijk, niets lekker dan een stukkie rijden. Zelfs als het ‘maar’ naar het werk is. Alleen of dat donderdag een goed idee is… Wij denken van niet. Deskundigen van Meteo Consult waarschuwen dat het dan opnieuw noodweer kan worden, aldus het ANP. Veel regen, overlast door blikseminslagen en hevige windstoten om slecht iets te noemen.

Het zou zelfs nog een stuk erger er aan toe kunnen gaan dan gisteren. Volgens een woordvoerder van Meteo Consult zal het zwaartepunt van het slechte weer liggen in het zuidoosten en oosten van het land, omdat het daar het warmst is.

Foto: ANP
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.