13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

TT-toertocht op 29 juni

Nog meer bijzonder nieuws dankzij de Vrienden van het TT Circuit. Naast de TT Nightride wordt op vrijdag 29 juni ook een schitterende toertocht gehouden waarbij onder andere over stukken van het oude TT Circuit wordt gereden. Motorclub Assen en Omstreken heeft deze allereerste TT-toertocht uitgezet langs de mooiste plekjes in Drenthe.

De rit start bij De Bonte Wever en wordt ’s avonds afgesloten met de feestelijke en spectaculaire intocht in Assen. Deelname kost slechts 10 euro per persoon inclusief koffie met gebak en een drankje en borelhapje tijdens de pitstops. Inschrijven en meer informatie via: www.ttfestival.nl/tt-nightride.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelJeugd gratis naar TT
Volgend artikelOpsporing verzocht

Gerelateerde artikelen