TT-toertocht op 29 juni

Nog meer bijzonder nieuws dankzij de Vrienden van het TT Circuit. Naast de TT Nightride wordt op vrijdag 29 juni ook een schitterende toertocht gehouden waarbij onder andere over stukken van het oude TT Circuit wordt gereden. Motorclub Assen en Omstreken heeft deze allereerste TT-toertocht uitgezet langs de mooiste plekjes in Drenthe.

De rit start bij De Bonte Wever en wordt ’s avonds afgesloten met de feestelijke en spectaculaire intocht in Assen. Deelname kost slechts 10 euro per persoon inclusief koffie met gebak en een drankje en borelhapje tijdens de pitstops. Inschrijven en meer informatie via: www.ttfestival.nl/tt-nightride.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.