Joey Dunlop Isle of Man 2000 – Avondklok-film #40

Op 25 februari zou Joey Dunlop 67 jaar zijn geworden, maar we weten helaas allemaal wat er gebeurde in 2000. Gelukkig gaan mooi beelden van hem nooit verloren, zoals deze van zijn laatste TT-deelname. Enkele weken voordat het zo verschrikkelijk misging in Estland…

Wij plaatsen elke dag, exact op het moment dat avondklok in gaat een interessante video. Deze keer: Joey Dunlop Isle of Man 2000

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?