Kervin Bos optimistisch voor Assen

Het zal even wennen zijn om de mensen van Ten Kate Racing in Assen te zien. Na jarenlang in de kleuren van Honda te hebben geopereerd lopen ze dit jaar in Yamaha-blauw rond. Begonnen in de Supersport volgde later de overstap naar de Superbike, maar dit jaar is het team uit Nieuwleusen weer actief in de Supersport. En met heel veel succes, want na drie wedstrijden (zes races) leidt hun Zwitserse coureur Dominique Aegerter het klassement. Teammanager Kervin Bos: ‘Het is voor ons een ideaal scenario wat er nu gebeurt. Het is een droomstart bij onze terugkeer naar het WK Supersport. We liggen mooi op schema. We hopen de goede resultaten in Assen voort te zetten. Ik denk dat we ook hier goed kunnen scoren.’

Michael van der Mark kijkt uit naar Assen

Bos keek al even naar de toekomst: ‘Wij hebben onze laatste race in de Superbike nog niet gereden. We bouwen nu eerst aan de toekomst.’

Het WK Superbike is van 23-25 juli op het TT Circuit Assen, met kwalificaties op vrijdag en zaterdagmorgen en races op zaterdagmiddag en zondag. De taluds zijn afgesloten, alle toeschouwers kunnen een plekje zoeken op de tribunes.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Misschien vind je dit ook interessant?