Triumph Test ‘m Zelf

Bijzonder goed nieuws, de beroemde ‘Test ‘m zelf’ van MOTO73 is terug! Op dinsdag 18 juni krijgen acht lezers van MOTO73 de kans om een dag lang met de Triumph Trophy te rijden. Dit is meest geavanceerde Triumph ooit, dankzij ride-by-wire, traction control, cruise control, elektronische verstelbare vering, elektrisch verstelbaar scherm, geïntegreerd audiosysteem met Bluetooth-functionaliteit, gekoppeld ABS en bandenspanning-monitorsysteem. Begint het al te duizelen?

Geen probleem want op 18 juni is een expert aanwezig die al deze bijzondere functionaliteiten gaat uitleggen. Geloof ons, alleen dat is al meer dan de moeite waard. De ingenieurs van Triumph hebben zich namelijk volledig mogen uitleven, en dat met een adviesprijs van 18.690 euro voor de standaard variant en 20.590 euro voor de nog luxere SE-versie. De 1215cc-driecilinder heeft 134 pk bij 8.900 toeren per minuut en 120Nm koppel bij slechts 6.450 toeren. Bovendien is het blok voorzien van een in tegengestelde richting roterende balans-as, om alle krukastrillingen tegen te gaan. Het Triumph Dynamic Luggage System zorgt voor een ontkoppeling van de massa van de koffers en dat merk je vooral als je bijvoorbeeld op vakantie gaat en elke centimeter nauwkeurig volgestopt hebt. Eindelijk zijn die ongelijk verdeelde koffers verleden tijd.

Tel daarbij de fijn stuureigenschappen – iets waar Triumph haast patent op lijkt te hebben – en je weet eigenlijk voldoende. Nog niet overtuigd? Doen we er nog een onderhoudsvrije cardan-as, verlengde onderhoudsintervallen en een elektrisch verstelbare scherm bij! De ‘Test ‘m zelf’ begint bij Triumph-dealer Blom Motoren in Leusden. Uiteraard hebben wij een prachtige route uitgezet, maar om het nog makkelijker te maken, zorgt een voorrijder dat je alle aandacht op het rijden én de motorfiets kunt houden. Zelfs je brood mag je ditmaal vergeten, een lunch is namelijk inclusief. Aanmelden kan via dit formulier.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?