zondag 2 april 2023

Kies je favoriete verbouwde Honda CB1000R

Dat je een Honda CB1000R prima kunt gebruiken om te customizen, is bij velen onder ons vast wel bekend. Dat het echt een prima basis is, blijkt ook uit deze twaalf varianten die Honda op een rij heeft gezet. Welke is de mooiste volgens jou?

Het moet er gelijk bij gezegd: voor zover ons bekend valt er niks te winnen. Het kiezen van je favorieten is puur voor de lol. Of ter inspiratie, als je portemonnee het toelaat.

De twaalf CB1000R’s komen allemaal uit de Wheels and Waves-show van vorig jaar in het Franse Biarritz en zijn geproduceerd door Honda en liefhebbers uit Frankrijk, Italië, Spanje en Zwitserland.

Luisterend naar namen als de ‘Monkey Kong, ‘Black edition’ en ‘The Café Chic’ zijn het stuk-voor-stuk bijzondere motoren. Op de website van Honda Customs kun je ze zelf rangschikken en je keuze via Whatsapp, Twitter en Facebook met vrienden delen, wat ongetwijfeld tot mooie discussies zal leiden. Van de motor die je op één zet, kun je een achtergrond voor je telefoon of computer downloaden.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image