KNMV Cup bijna van start

De KNMV Cup begint op zaterdag 28 april maar dat wil niet zeggen dat er tot die tijd niets op de agenda staat. Wat zeggen we? Het is zo druk dat je zonder twijfel kunt zeggen dat het seizoen begonnen is. Zaterdag 31 opent het bal met de CRT licentie-dag. De geluidsnormen zijn gelijk als bij de andere CRT-dagen (type 3). Het is op die zaterdag ook mogelijk om aan vrije trainingen deel te nemen.

De vrijdag erop zullen veel Dutch Superbike- en Supersport-coureurs gebruiken als laatste training voor het ONK begint. Aangezien het om een type 2 dag gaat, mag er meer ‘lawaai’ gemaakt worden. Op beide dagen staat overigens de tijdwaarneming van het TT Circuit Assen aan en wordt de snelle Ruskenhoek gereden.

Op vrijdag 13 april vindt de eerste CRT-dag van het seizoen 2012 plaats met de groepen minder ervaren, ervaren, Sportrijders en SportGridTime. Omdat op zaterdag 28 april de eerste Cuprace plaatsvindt zijn er veel Cuppers die een dag eerder nog extra willen trainen. Dat kan in de groep minder ervaren en ervaren en twee groepen SportGridTime.

Alle informatie is te vinden op www.crtholland.nl/knmv

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.