22.3 C
Nederland
donderdag 19 mei 2022

KNMV Cup bijna van start

De KNMV Cup begint op zaterdag 28 april maar dat wil niet zeggen dat er tot die tijd niets op de agenda staat. Wat zeggen we? Het is zo druk dat je zonder twijfel kunt zeggen dat het seizoen begonnen is. Zaterdag 31 opent het bal met de CRT licentie-dag. De geluidsnormen zijn gelijk als bij de andere CRT-dagen (type 3). Het is op die zaterdag ook mogelijk om aan vrije trainingen deel te nemen.

De vrijdag erop zullen veel Dutch Superbike- en Supersport-coureurs gebruiken als laatste training voor het ONK begint. Aangezien het om een type 2 dag gaat, mag er meer ‘lawaai’ gemaakt worden. Op beide dagen staat overigens de tijdwaarneming van het TT Circuit Assen aan en wordt de snelle Ruskenhoek gereden.

Op vrijdag 13 april vindt de eerste CRT-dag van het seizoen 2012 plaats met de groepen minder ervaren, ervaren, Sportrijders en SportGridTime. Omdat op zaterdag 28 april de eerste Cuprace plaatsvindt zijn er veel Cuppers die een dag eerder nog extra willen trainen. Dat kan in de groep minder ervaren en ervaren en twee groepen SportGridTime.

Alle informatie is te vinden op www.crtholland.nl/knmv

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen