Einde aan houten kont

Het is niet te geloven Jack. Bij het horen van de naam Airhawk R kussen moeten wij meteen aan die nagesynchroniseerde reclames denken maar dat is niet terecht blijk nu. Wil je graag motorrijden maar ben je beperkt door een chronische pijn aan je stuitje door een ongeval, of kun je niet lang in het zadel zitten door irritatie of gevoeligheid?

Er schijnt nu een simpele oplossing te zijn die je weer plezier kan geven in het motorrijden. En dat allemaal dankzij de Airhawk R. Dit is een kussen van speciaal ontworpen neopreen. Het motorfietskussen biedt dezelfde effectieve drukverdeling als het oorspronkelijke Airhawk kussen, maar dan met een nieuw celontwerp voor extra comfort en gericht op specifieke drukgebieden. De nieuw ontworpen celgeometrie verbetert tevens de luchtstroom onder de rijder. Voor 218 euro geen ‘brandend’ zadel meer, het moet dus kunnen.

Meer informatie is te vinden op www.motoport.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.