22.3 C
Nederland
donderdag 19 mei 2022

Einde aan houten kont

Het is niet te geloven Jack. Bij het horen van de naam Airhawk R kussen moeten wij meteen aan die nagesynchroniseerde reclames denken maar dat is niet terecht blijk nu. Wil je graag motorrijden maar ben je beperkt door een chronische pijn aan je stuitje door een ongeval, of kun je niet lang in het zadel zitten door irritatie of gevoeligheid?

Er schijnt nu een simpele oplossing te zijn die je weer plezier kan geven in het motorrijden. En dat allemaal dankzij de Airhawk R. Dit is een kussen van speciaal ontworpen neopreen. Het motorfietskussen biedt dezelfde effectieve drukverdeling als het oorspronkelijke Airhawk kussen, maar dan met een nieuw celontwerp voor extra comfort en gericht op specifieke drukgebieden. De nieuw ontworpen celgeometrie verbetert tevens de luchtstroom onder de rijder. Voor 218 euro geen ‘brandend’ zadel meer, het moet dus kunnen.

Meer informatie is te vinden op www.motoport.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen