KNMV komt met speciale wegracefolder

Of Valentino Rossi zich echt zorgen moet gaan maken, zal nog blijken maar aan de ambities van de KNMV kan het niet liggen. De motorbond komt namelijk met een speciale wegracefolder, luisterend naar de naam ‘’Valentino here we come!’. Wij twijfelen nog of deze Engelse slagzin de lading dekt maar dat is iets heel anders…Feit is dat de wegracefolder zeer informatief is. In twee PDF’s krijg je als ouder of als aanstormend talent een prima beeld van de mogelijkheden om te (beginnen met) racen in Nederland.

Echt enthousiast? Kom op, stap op en ben 17 of 24 oktober op het TT Circuit Assen. Dan houdt de KNMV samen met de SOBW twee opstapdagen voor de wegracesport. Voor alle vragen kun je direct terecht bij diverse motorsporttrainers die deze dagen begeleiden. Meld je wel even van tevoren aan op www.knmv.nl/wegrace.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.