13 C
Nederland
dinsdag 28 juni 2022

KNMV komt met speciale wegracefolder

Of Valentino Rossi zich echt zorgen moet gaan maken, zal nog blijken maar aan de ambities van de KNMV kan het niet liggen. De motorbond komt namelijk met een speciale wegracefolder, luisterend naar de naam ‘’Valentino here we come!’. Wij twijfelen nog of deze Engelse slagzin de lading dekt maar dat is iets heel anders…Feit is dat de wegracefolder zeer informatief is. In twee PDF’s krijg je als ouder of als aanstormend talent een prima beeld van de mogelijkheden om te (beginnen met) racen in Nederland.

Echt enthousiast? Kom op, stap op en ben 17 of 24 oktober op het TT Circuit Assen. Dan houdt de KNMV samen met de SOBW twee opstapdagen voor de wegracesport. Voor alle vragen kun je direct terecht bij diverse motorsporttrainers die deze dagen begeleiden. Meld je wel even van tevoren aan op www.knmv.nl/wegrace.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelBMW komt met R120G/S
Volgend artikelKTM Moto3 te koop

Gerelateerde artikelen